Home | Contact  
  Home | info@verkeersschool-daneel.nl
 

Rijschool - Bromfiets (AM)

 

 

Bromfiets rijbewijs (AM)

Vanaf 1 maart 2010 zal je naast het huidige theorie examen ook een praktijk examen moeten doen.
Voor je met je rijlessen kan beginnen moet je minimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een theoriecertificaat, theorie-examen kun je doen vanaf 15,5 jaar. Enkele maanden daarvoor kun je wel een theorie-examen reserveren. Klik hier om je theorie examen zelf te reserveren.
Theorieboeken en of cd-roms zijn bij ons te verkrijgen.


De rijlessen worden gegeven door een KNMV gediplomeerde motor instructeur die zich vrijwillig onderwerpt aan een jaarlijkse bijscholing bij de KNMV.

De rijlessen worden hoofdzakelijk binnen de bebouwdekom gegeven waarbij de nadruk niet ligt op voertuigbeheersing maar voornamelijk op gevaarherkenning, risicoperceptie en sociaal rijgedrag. Tijdens de rijlessen heeft de instructeur contact met de leerling via een portofoon zodat hij tijdens het rijden belangrijke aanwijzingen kan geven.
De lessen worden gegeven op nieuwe Sym Orbit 4-tact scooters, dit zijn moderne en makkelijk te rijden scooters (automaat).

Het pakket: (Spoed opleiding)

5 praktijklessen en een praktijk examen, om snel en voordelig je bromfiets rijbewijs te halen.
Dit is allemaal al mogelijk vanaf één dag

Als je nog nooit bromfiets hebt gereden en je twijfelt of het voor jou haalbaar is om in 5 lessen je rijbewijs te halen is het mogelijk om er extra les(sen) bij te nemen.


Bij het praktijk examen wordt er geen onderscheid gemaakt tussen schakel en automaat brommers, dus als je op een scooter (automaat) examen doet mag je na het halen van je rijbewijs op een schakel brommer en ook met een brommobiel rijden.

Het praktijkexamen duurt 45 min. waarvan minimaal 25 min. rijtijd.
-Als je examen doet met een bromfiets mag je ook met een brommobiel rijden.
-Als je examen doet met een brommobiel mag je niet met een bromfiets rijden.

© Copyright Rijschool Daneel Bodegraven | info@verkeersschool-daneel.nl | Sitemap